Ring og hør mere

Tlf. ​40 51 74 46

Vi er medlem af​

Forbrugere skal være dækket af VVS-garantien

Som kunde bør man sikre sig, at den håndværker man benytter på VVS-området, er dækket af et ankenævn og en garantiordning.

Ellers kan det gå forrygende galt. Har man først har valgt den rigtige håndværker har man til gengæld en fagmand, der kan hjælpe med at realisere drømmen om en modernisering, der lever op til alle forventninger. Alle virksomhederne i denne søgedatabase er dækket af Ankenævnet for VVS-installation, og hjælper dig godt på vej - med garanti. 


Det blå logo "VVS Garanti - godt håndværk er vores ansvar" er et garantimærke, somudelukkende må benyttes af VVS-installatørerne i ordningen. Dette betyder tryghed på mange områder.
For det andet kan du være sikker på, at risikoen for fejl er meget lille. Ankenævnet holder nemlig øje med klagesagerne, og installatørerne er ikke alene godkendt til at være med i ordningen - de betaler også selv for den meget omfattende forbrugergaranti de giver.

Når du skal finde en VVS-installatør du kan stole på, skal du se efter VVS-garantimærket. Det betyder nemlig, at du har valgt en installatør, der ud over at udføre godt håndværk også er dækket af Ankenævnet for VVS-installationer.

Garanti fra start til slut

For det første kan du være sikker på, at du har valgt en professionel virksomhed, der kender alle krav og regler på VVS-området. På den måde er du sikker på, at det arbejde du får lavet, lever op til det, du med rette kan forvente af en god håndværker.

Endelig kan du i tvivlstilfælde være sikker på, at et helt uvildigt ankenævn lynhurtigt kan tage stilling til sagen. Din håndværker er helt indforstået med den mulighed, og opfordrer dig til at bruge den, hvis du er i tvivl. For det er håndværkeren selv, der har valgt at lade sig tilslutte ordningen - og betaler for, at ankenævnet kan behandle dit spørgsmål.​

Stolt af ordningen

Ingen er fejlfri - men installatørerne i VVS-ordningen er det næsten. Det viser ankenævnets opgørelse over fejl. Men nævnet har dagligt telefonopkald fra forbrugere, som må afvises, fordi de har valgt at handle med en installatør, der ikke er med i ordningen. I stedet for den hurtige og stort set gratis behandling hos ankenævnet, må de forbrugere beslutte, om de vil hyre en advokat og gå til domstolene med klagen. Det er selvfølgeligt både dyrt og meget besværligt. Hos ankenævnet skal man blot lægge et depositum på 500,- kroner, så går sagen i gang. Og får man ret i bare en lille del af sit spørgsmål, får man pengene retur. Sådan har din fagmand besluttet, at det skal være. En høj forbrugerservice, som man med stolthed kan reklamere for.

Se efter mærket​

Det blå logo "VVS-garanti - godt håndværk er vores ansvar" findes som regel på VVS-bilerne, på brevpapir, fakturaer og andre steder - men er du i tvivl om din installatør er dækket, så se om han er med blandt virksomhederne i oversigten her på databasen. Den indeholder nemlig navne på ca. 1000 VVS-virksomheder, der alle er dækket. Det tager kun få sekunder at kontrollere, om din VVS-installatør er dækket og du dermed er sikret med VVS-ankenævnet. Viser det sig, at din installatør ikke er dækket, kan du hurtigt finde en anden der ligger tæt på dig.​

ZIMLING VVS OG VICEVÆRTSERVICE ApS

Kirsebæralle 15
3450 Allerød

Tlf: 40 51 74 46

E-mail: zimling@zvvs.dk

CVR: 30179935

​Firmainformation

ZIMLING VVS OG VICEVÆRTSERVICE ApS

CVR: ​30179935

adresseinformation

Kirsebæralle 15
3450 Allerød

kontaktinformation

Telefon: 40 51 74 46

E-mail: zimling@zvvs.dk